Meer ruimte nodig? Huur een opslagbox

Selfstorage is de ideale oplossing om tijdelijk uw inboedel of andere goederen op te slaan. Mini Opslag bedrijf heeft door heel Nederland een netwerk van opslagruimte waar u zeven dagen per week terecht kunt.

Bij Mini Opslag kunt u als particulier of ondernemer uw goederen veilig en in goed geconditioneerde ruimtes opslaan. Wanneer u een opslagruimte bij ons huurt bent u verzekerd van een droge ruimte die 24×7 uur veilig en goed beschermd is.

Bij onze selfstorage kunt u droog laden en lossen. Bij de opslagruimten zijn transportkarren beschikbaar en kunt u verpakkingsmateriaal kopen.

Opslagruimtes kunnen gebruikt worden voor tal van opslagmogelijkheden, zowel particulier als zakelijk. Daarbij is de grootte van de benodigde opslagruimte is natuurlijk afhankelijk van de goederen die u wilt opslaan. Wij bieden daarom verschillende afmetingen zodat u precies de juiste opslagruimte krijgt en niet voor “lucht” betaald.  Er zijn al opslagruimtes te huur vanaf 1m3. Tevens kunt u gemakkelijk en gratis wisselen van box grootte, zodat u altijd een passende ruimte heeft. Mini Opslag staat daarbij voor optimale service. Wij staan graag voor u klaar om u van een persoonlijk & passend advies te voorzien en u een rondleiding te geven door onze opslagruimtes.

Opslagruimte Almelo

Opslagruimte kan van pas komen voor:

  • Het klussen aan uw woning
  • Verhuizen
  • Seizoensgoederen: Denk aan tuinstoelen, kerstversiering, vakantie uitrusting
  • Hobby artikelen
  • Motorstalling
  • Caravanstalling 
Bekijk prijzen & opslagruimtes