Opslagruimte Almelo

U zoekt opslagruimte in Almelo? Doe dat goedkoop en eenvoudig bij Mini Opslag Almelo. Bij ons kunt u opslagruimte huren en staan uw wensen centraal. De opslagruimtes in Almelo zijn  7 dagen per week van 06.00-22.00 uur toegankelijk middels een unieke toegangscode.  Desgewenst kunt u 24 uur per dag toegang krijgen.

Opslagruimte in Almelo voor elke soort opslagbehoefte

De grootte van de benodigde opslagruimte is natuurlijk afhankelijk van de goederen die u wilt opslaan. In Almelo hebben wij daarom verschillende afmetingen zodat u precies de juiste opslagruimte krijgt en niet voor “lucht” betaald.

Ons self storage centrum in Almelo is te vinden op onderstaand adres:

Mini Opslag Almelo

Plesmanweg 13
7602 PD Almelo

Opslagruimte Almelo

Alleen u heeft toegang tot uw opslagruimte

Wanneer u een opslagruimte huurt bij Mini Opslag Almelo  dan heeft u gedurende de openingstijden toegang d.m.v. een persoonlijke code en een eigen sleutel. Geen enkel ander persoon is in het bezit van de sleutel tot uw unit. Bovendien heeft elke afzonderlijke opslagruimte een eigen alarmmelder.

De opslagboxen zijn zodanig ingericht dat uw eigendommen droog en schoon opgeslagen worden. De relatieve luchtvochtigheid wordt bewaakt en u kunt overdekt laden en lossen. Bij onze vestiging in Almelo zijn transportkarren aanwezig en is het mogelijk om verpakkingsmateriaal te kopen.

Offerte aanvragen