Arrive & Store

Wij streven ernaar om het onze klanten zo makkelijk mogelijk maken. Wij bieden u daarom onze Arrive & Go service aan. Heeft u weinig tijd en wilt u uw spullen meteen kunnen opslaan zonder eerst te hoeven inchecken en op een tijd wanneer het u uitkomt? Volg dan onderstaand stappenplan en alles wordt verder voor u geregeld.

Stap 1:

Reserveer de gewenste opslagruimte via het online reserveringssysteem. Vul de gegevens zo compleet mogelijk in. Geef vervolgens bij de opmerkingen aan dat u gebruik wil maken van het Arrive & Go systeem.

Stap 2:

Wij sturen u het contract en een factuur per mail. Zodra de betaling bij ons binnen is ontvangt u van ons uw persoonlijke toegangscode. Met deze toegangscode heeft u 7 dagen per week van 06.00 tot 23.00 toegang tot het terrein.  In de mail staat ook het nummer van uw box, de sleutel ligt daar voor u klaar.

Stap 3:

Rijdt met uw auto het pand binnen en sla uw spullen veilig op in uw opslagbox en sluit af met uw eigen sleutel.

parkandride

Wilt u meer informatie over Mini opslag ontvangen? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier of bel vrijblijvend met  085 – 273 58 56. Wilt u even rondkijken? wij leiden u graag rond om de mogelijkheden met u te bespreken.

Neem contact op
Online reserveren