Opslagruimte Utrecht

U zoekt een opslagruimte in Utrecht? Doe dat goedkoop en eenvoudig via Mini Opslag Bedrijf. Bij ons kunt u opslagruimte huren en staan uw wensen centraal. In Utrecht vindt u een self storage centrum waarbij u 7 dagen in de week van 6-23 uur toegang heeft. Desgewenst kunt u 24 uur per dag toegang krijgen.

Diverse afmetingen opslagruimtes

De grootte van de benodigde opslagruimte is natuurlijk afhankelijk van de goederen die u wilt opslaan. In Utrecht hebben wij daarom verschillende afmetingen zodat u precies de juiste opslagruimte krijgt en niet voor “lucht” betaald.

Ons self storage centrum in Utrecht is te vinden op onderstaand adres:

Mini Opslag Utrecht

Arkansasdreef 16
3565 AR Utrecht

Alleen u heeft toegang tot uw opslagruimte

Wanneer u een opslagruimte huurt bij Mini Opslag Utrecht dan heeft u gedurende de openingstijden toegang d.m.v. een persoonlijke code en een eigen sleutel. Geen enkel ander huurder is in het bezit van uw sleutel en code.

De opslagruimten in Utrecht zijn er zodanig op ingericht dat uw eigendommen droog en schoon opgeslagen kunnen worden. De relatieve vochtigheid wordt bewaakt en u kunt overdekt laden en lossen. Op onze vestiging zijn transportkarren aanwezig en is het mogelijk om verpakkingsmateriaal te kopen.