Opslagruimte Leeuwarden

U zoekt een opslagruimte in Leeuwarden? Doe dat goedkoop en eenvoudig via Mini Opslag Bedrijf. Bij ons kunt u opslagruimte huren en staan uw wensen centraal. In Leeuwarden vindt u een self storage centrum waarbij u 7 dagen in de week van 6-23 uur toegang heeft. Desgewenst kunt u 24 uur per dag toegang krijgen.

Diverse afmetingen opslagruimtes

De grootte van de benodigde opslagruimte is natuurlijk afhankelijk van de goederen die u wilt opslaan. In Leeuwarden hebben wij daarom verschillende afmetingen zodat u precies de juiste opslagruimte krijgt en niet voor “lucht” betaald.

Ons self storage centrum in Leeuwarden is te vinden op onderstaand adres:

Mini Opslag Leeuwarden
Apolloweg 3
8938 AT Leeuwarden

Alleen u heeft toegang tot uw opslagruimte

Wanneer u een opslagruimte huurt bij Mini Opslag Leeuwarden dan heeft u gedurende de openingstijden toegang d.m.v. een eigen sleutel. Geen enkel ander persoon is in het bezit van de sleutel tot uw unit.

De opslagruimten in Leeuwarden zijn er zodanig op ingericht dat uw eigendommen droog en schoon opgeslagen kunnen worden. De relatieve vochtigheid wordt bewaakt en u kunt overdekt laden en lossen. Op onze vestiging zijn transportkarren aanwezig en is het mogelijk om verpakkingsmateriaal te kopen.